;
.

Este sitio web puede utilizar alguans "cookies" para mejorar su experiencia de anvegación Por favor, antes de continuar con su navegación por nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

aceptar
DIARI de Tarragona

Diari de Tarragona

Toda la actualidad de Tarragona

 • TGN
  21º
 • REU
  21º
 • CAM
  21º
 • TOR
  21º
 • VEN
  21º

Coneix al Llàtzer Magriñà, concursant de la Watermelon Pool 2016

'M'han de votar perquè la meva causa és molt noble'

Publicado: 13:36 - 26/07/2016Si guanya donarà la recaptació al CLub Esportiu Ziga-zaga

El Llàtzer Magriñà va néixer el 13 de novembre de 1983 a Valls, ciutat que representa a la Watermelon Pool. És bomber de la Generalitat i de l’Ajuntament de Barcelona, una professió vocacional. A Valls és reconegut per ser membre de la Colla Vella, on puja a molts dels castells que fan a plaça.

 

- Què vol que passi a Valls?

- Que es rehabilitin els torrents que hi ha al voltant de la ciutat perquè la gent pugui anar-hi a còrrer, passejar, practicar bicicleta... Això sí, sense fer malbé la flora i la fauna d’aquests.

 

- Per què ha escollit aquesta entitat?

- Perquè és una entitat que coneixo molt bé i treballen molt. Ajuden a persones amb discapacitat a poder fer esport i això és molt bo. A més, són molt sensibles amb les persones i sempre intenten ajudar.

 

- Quin ha estat el dia més feliç de la seva vida?

- Em resulta molt difícil dir el més feliç. Podria dir-te, per exemple, quan vaig entrar al Còs de Bombers, o per Sant Fèlix l’any passat, quan vam descarregar el 4d9 net i vam connectar amb la història.

 

- Per què creu que l’han escollit per participar a la Watermelon Pool?

- Perquè com a personatge vallenc sóc reconegut, sobretot pel tema dels castells. Sóc membre del tronc i tothom em veu quan pujo.

 

- Per què l’han de votar a vostè?

- Primer, perquè guanyi un de fora de TGN. Segon, perquè la meva causa és molt noble. I tercer, perquè sóc un tio guai i jo també tinc moltes ganes de remullar-me a la piscina de la Watermelon Pool (riu).


comments powered by Disqus

MÁS NOTICIAS DE TARRAGONA