Dilluns s'obre la convocatòria de subvencions per a les escoles bressol

L'Ajuntament invertirà 230.000 euros en els sis centres municipals per al servei de menjador i d'escolaritat

19 mayo 2017 21:58 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El pròxim dilluns s’obre la convocatòria de subvencions per a l’escolarització de nens i nenes d’entre 0 a 3 anys en les sis escoles bressol municipals per al curs 2015-2016. Les subvencions aniran destinades al servei corresponent als àpats i al servei d’escolaritat o permanència al centre.

L’Ajuntament de Reus preveu destinar 228.900 euros a aquestes ajudes, amb l’objectiu d’oferir suport a les famílies.

Les sol·licituds es podran presentar en dos terminis; un de tipus ordinari, entre el 31 d’agost i el 15 de setembre; i un segon d’extraordinari destinat exclusivament per a aquells alumnes de nova incorporació que es matriculin amb posterioritat, comprès entre el 14 de desembre i el 8 de gener.

 

Requisits mínims

Les famílies que vulguin sol·licitar l’ajuda, i que tinguin a càrrec seu un infant menor de 3 anys matriculat a una escola bressol, hauran de complir una sèrie de requisits. És indispensable que un dels progenitors hagi estat empadronat a la ciutat durant mínim dos anys, o bé, disposi d’un contracte de treball durant tot el curs escolar.

Tampoc podrà superar els llindars de renda en funció de la unitat familiar, que en el cas d’una família de dos membres se situa en un màxim de 32.692,13 euros i, de tres membres, de 42.826,70.

La determinació de la quantia a subvencionar s’efectuarà tenint en compte el nombre total de sol·licituds, el llindar econòmic de la família sol·licitant i, el nombre d’hores lectives, en el cas de l’ajut al servei d’escolarització. Per al servei de menjador es considerarà el nombre d’àpats teòrics mensuals.

Comentarios
Multimedia Diari