;
.

Este sitio web puede utilizar alguans "cookies" para mejorar su experiencia de anvegación Por favor, antes de continuar con su navegación por nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

aceptar
DIARI de Tarragona

Diari de Tarragona

Toda la actualidad de Tarragona

 • TGN
  26º
 • REU
  26º
 • CAM
  26º
 • TOR
  26º
 • VEN
  26º

cine

Daniel Villanueva rebut amb catifa vermella pels alumnes de l'escola Els Ganxets

El Director de l'Escola de Cinema de Reus ha visitat el centre per impartir una 'master class' de cinema als alumnes de cinquè de primària

VIDEO

El productor de Timecode, rebut amb catifa vermella pels alumnes de l'Escola Els Ganxets. Vídeo: Mònica Just

Publicado: 11:28 - 08/02/2017


El conegut Director de l'Escola de Cinema de Reus, Daniel Villanueva, ha visitat aquest matí l'escola Els Ganxets, on ha impartit una 'master class' de cinema als alumnes de cinquè de primària.

La visita de Villanueva -un dels artífex del premiadíssim curtmetratge Timecode nominat als Oscars- s’emmarca dins del projecte que els alumnes estan desenvolupant sobre el món cinema i la seva projecció social. Els alumnes han pogut conèixer, a més, la seva experiència en la realització d’un curtmetratge que està assolint un reconeixement nacional i internacional mai vist a la ciutat. De fet durant la visita els alumnes de l’escola han encoratjat al cineasta davant del repte històric de poder aconseguir un Oscar pel cinema reusenc i català.

ETIQUETAS: cine , cultura, educacion, Reus


comments powered by Disqus

MÁS NOTICIAS DE REUS