;
.

Este sitio web puede utilizar alguans "cookies" para mejorar su experiencia de anvegación Por favor, antes de continuar con su navegación por nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

aceptar
DIARI de Tarragona

Diari de Tarragona

Toda la actualidad de Tarragona

  • TGN
  • REU
  • CAM
  • TOR
  • VEN

Sant Jordi

Autors que se solidaritzen amb el càncer infantil

Mireia Rom ha fet una donació de prop d´una quarantena d´exemplars del llibre Assassinat sobre 4 rodes, que va publicar l´any 2010, quan tenia tan sols quinze anys

Publicado: 10:56 - 21/04/2017La solidaritat també tindrà un pes destacat aquest Sant Jordi a la demarcació. I l’associació AFANOC de nens amb càncer tindrà una presència destacada diumenge a la Diada, de la mà d’obres d’autors com el veí de Creixell Carles Giró o la reusenca Mireia Rom.

Mireia Rom ha fet una donació de prop d’una quarantena d’exemplars del llibre Assassinat sobre 4 rodes, que va publicar l’any 2010, quan tenia tan sols quinze anys. El llibre es podrà adquirir per un preu de deu euros a la parada de l’AFANOC a la ciutat de Tarragona, i els beneficis de les vendes aniran destinats íntegrament a l’entitat i a la lluita contra el càncer infantil.

Assassinat sobre 4 rodes va adreçat a un públic majoritàriament jove, d’entre deu i catorze anys. Tots els exemplars estaran signats per l’autora, que ara, set anys després de la publicació, és graduada en Periodisme.

 

‘Les 7 sales’ de Carles Giró

D’altra banda, l’AFANOC tindrà present a la seva paradeta de Tarragona a l’escriptor veí de Creixell Carles Giró Mañas. Giró hi serà signant el seu llibre Les 7 Sales, els beneficis del qual van destinats a l’entitat. Les 7 sales, de fet, es pot adquirir a les paradetes tant de Reus com de Tarragona.

Carles Giró Mañas, nascut a Lleida l’any 1981, és vocal d’AFANOC des de l’any 2010, vinculat com amic de l’Entitat. És científic llicenciat en Química Orgànica i Postdoctorat a MIT. Director de projectes R&D en nutrició animal. Actualment treballa com a consultor científic a KNOLEDGE. I és escriptor a temps parcial.

ETIQUETAS: Sant Jordi


comments powered by Disqus

MÁS NOTICIAS DE REUS