Diligències penals per conduir begut a Reus

La Guàrdia Urbana va enxampar un veí de Reus, de 48 anys, que quadruplicava la taxa d’alcohol permesa
 

14 agosto 2018 09:09 | Actualizado a 14 agosto 2018 09:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Guàrdia Urbana ha instruït diligències penals per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit contra un conductor que va donar un positiu en alcoholèmia de 0,94 mg/l. 

Els fets van passar diumenge a la nit, al carrer Recasens i Mercader. Una patrulla de la Guàrdia Urbana va aturar el vehicle, un turisme Ford Escort, per una infracció.

Els agents van fer la prova de mostreig al conductor que quadruplicava la taxa d’alcohol permesa. Posteriorment, l’home es va negar a realitzar la prova.

Es van instruir diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per la negativa a realitzar la prova amb simptomatologia d’haver conduït sota els efectes de begudes alcohòliques.

Les diligències són penals perquè l’home superava els 0,60 mil·ligrams per litre d’aire expirat. La xifra baixa als 0,40 en cas d’accident. El delicte contra la seguretat en el trànsit pot comportar penes de presó d’entre tres i sis mesos i la retirada del carnet de conduir d’entre un i quatre anys.

El límit permès és de 0,25 mil·ligrams per litre d’aire.

Comentarios
Multimedia Diari