El vermut amb més ritme de la Festa Major de Reus

Migdia de música i bon rotllo en diferents propostes. Avui és el torn dels més petits

23 septiembre 2018 15:48 | Actualizado a 23 septiembre 2018 15:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El ‘vermut rumberu’ s’ha convertit en una de les propostes pels migdies de Festa Major més refrescants i amb més ritme. Ahir va ser una nova oportunitat perquè desenes de reusencs omplissin el carrer Aleus per gaudir de la música d’en Peret Reyes i d’altres sorpreses i artistes convidats.

Des de bon començament, amb cançons com el famós No estaba muerto estaba de parranda del cantant Peret, la connexió amb el públic va ser total. El ‘vermut rumberu’, una vegada més, estava organitzat per les entitats organitzadores de la Nit de Fer L’Índiu (CRAC i Colla Gegantera) i el bar Absenta. 

També al migdia, i a pocs metres de distància, tenia lloc un altre vermut. En aquesta ocasió, la proposta a la plaça de les Peixateries Velles era de música ambient de la dècada dels 80 a càrrec d’Espais Culinaris SL.

I per avui...

Els actes de Festa Major continuen avui amb els petits com a principals protagonistes. En primer lloc, però, la plaça del Santuari de Misericòrdia acollirà el 52è Aplec baix Camp, organitzat per la Colla Sardanista Rosa de Reus, des de les 10 del matí. Dues hores més tard, a la plaça Evarist Fàbregas, arrancarà el Petit Reggus.

A partir de les sis de la tarda, començarà el Seguici Petit de la ciutat que sortirà i acabarà el seu recorregut amb un ball de lluïment de tots els elements. D’altra banda, i al voltant de les 8 del vespre, tindrà lloc el concert de l’Orfeó Reusenc amb motiu del centenari de l’entitat i del reconeixement de la Creu de Sant Jordi 2018.

Comentarios
Multimedia Diari