Elecció del cartell de la Fira de l’Avellana a Riudoms

Els quatre cartells finalistes que la gent podrà votar han estat triats per un jurat d’experts en l’àmbit del disseny

18 junio 2018 11:48 | Actualizado a 19 junio 2018 18:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tal com es va fer per primer cop l’any passat, el cartell promocional de la 38a Fira de l’Avellana i la 419a Fira de Sant Llorenç s’elegirà mitjançant una votació popular dels veïns de Riudoms, que podran votar fins al 25 de juny.

Els quatre cartells finalistes que la gent podrà votar han estat triats per un jurat d’experts en l’àmbit del disseny, d’entre totes les propostes rebudes fins al 31 de maig passat. Amb els pseudònims ‘Avellana tacada’; ‘Avellanes reivindicatives’; ‘Alegria’ i ‘Tinta sobre sac’ es presenten els artistes creadors dels cartells finalistes.

Els establiments comercials de Riudoms s’han convertit en punts de votació per facilitar la participació dels veïns i veïnes de Riudoms. L’organització de la Fira ha distribuït urnes i butlletes de votació en més de 30 establiments perquè les persones que comprin en el comerç puguin dipositar la seva preferència per un dels quatre cartells finalistes.

Alguns dels establiments on es pot votar són Queviures Ollé-Jansà; Forn Cruset; Ca La Borrassa; Llibreria La Cometa; Ca La Maña; Modes Rosa; Parafarmàcia Mestre Fontgivell; Projectes Florals Riudoms; i Mototaller Olesti, entre altres.

Els veïns de Riudoms també poden votar a través de la xarxa social Facebook. En aquest sentit, la votació es pot fer a través d’un Àlbum de Fotos disponible a la pàgina de Facebook de l’Ajuntament de Riudoms, en el qual la gent podrà fer «M’agrada» al cartell que vulguin que guanyi. 

El cartell guanyador es donarà a conèixer a finals del mes de juny a les pàgines web: www.riudoms.cat i www.avellana.cat, així com a les xarxes socials municipals.

Comentarios
Multimedia Diari