L'Ajuntament i la parròquia de Riudoms recullen diners per a reparar el campanar

La campanya '+FortsQueElLlamp' vol aconseguir 50.000 euros a través d'un micromecenatge online o un esmorzar popular

21 noviembre 2018 18:35 | Actualizado a 26 noviembre 2018 11:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Fa dues setmanes, un llamp va causar greus desperfectes a l'església de Riudoms, al Baix Camp. Ara, la parròquia i l'Ajuntament han engegat una campanya que, amb el nom '+FortsQueElLlamp', vol recollir diners per a la reparació.

El llamp va cremar la instal·lació elèctrica i els mecanismes de les campanes, va causar desperfectes a la cúpula i a l'interior del campanar, a la megafonia i part de la il·luminació de l'església i la climatització de la capella, entre d'altres. En total, preveuen que les actuacions costaran 50.000 euros.

La iniciativa inclou una campanya de micromecenatge online, un esmorzar popular i ballada de sardanes amb aportacions de deu euros o guardioles als comerços perquè els clients hi dipositin el canvi. A més, posen a disposició un compte corrent per a la recollida de donatius.

Paral·lelament a la necessitat de fer aquesta intervenció, la parròquia fa unes obres de renovació de la teulada de la sagristia per a evitar humitats i filtracions d'aigua a l'edifici.

Aquestes actuacions costen uns 30.000 euros, dels quals 18.000 venen subvencionats i la resta, del que la parròquia ha estalviat per a fer la intervenció. El rector, Josep Mateu, considera que no és oportú aturar les obres perquè perdrien les subvencions atorgades.

Comentarios
Multimedia Diari