L’Ajuntament millorarà la connexió entre el Càmping Prades Park i el nucli urbà

La licitació del projecte contempla la col·locació d’un paviment d’aglomerat asfàltic. Es tracta d’una zona molt transitada

15 agosto 2018 09:46 | Actualizado a 25 septiembre 2018 11:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Prades ha tret a concurs el projecte per millorar la connectivitat entre el Càmping Prades Park i el nucli urbà de la població, el que s’aconseguirà urbanitzant el tram amb la col·locació d’un paviment d’aglomerat asfàltic. El camí on s’actuarà va des de la carretera d’Albarca, just en l’encreuament amb el riu, fins a l’accés al càmping de Prades i continua fins a les portes d’entrada al càmping. El pressupost de licitació és de 64.954,80 euros (IVA inclòs) i el termini per presentar ofertes acaba el pròxim 17 d’agost. 

«Aquest camí i la carretera són molt transitades, tant a peu com amb vehicle, sobretot pels usuaris del càmping, veïns del poble, excursionistes i turistes, ja que porta en primer lloc al càmping de Prades, després cap als campaments d’estiu English Summer, International Schools, també cap als conreus, i més enllà cap als voltants de Prades plens de recorreguts per excursionistes i esportistes», s’especifica en la documentació de la licitació, on també es destaca que «és una via molt freqüentada, sobretot els caps de setmana i durant la temporada de vacances, tant pels campistes com pels usuaris del campament que es desplacen a peu cap al centre de la vila».

Millorar la seguretat

Sobre això, l’alcaldessa de Prades, Lídia Bargas, afegeix que «és important que els vianants puguin accedir des del càmping fins al poble amb la màxima seguretat». En la documentació, es detalla que el camí, objecte de la intervenció, es troba en mal estat pel deteriorament a causa de l’aigua de la pluja que desfà el paviment de terra. La gent es desplaça a peu igualment pels costats i entre els vehicles, sense separació entre vianants i vehicles, amb els perills quant a la seguretat que això comporta.

Per la redacció del projecte s’han tingut en compte les indicacions i prescripcions de la normativa sectorial que afecta, tant de Carreteres, com de Mobilitat, d’Agricultura i de l’ACA. El camí a pavimentar té una longitud d’uns 103,32 més 49,56 metres i se li donarà una amplada de 3,50 metres.

A l’arribada al càmping es pavimentaran dues zones: l’una d’uns 20 x 10 mestres i l’altre de 20 x 25 metres. La intenció de l’Ajuntament, tal com expressa Lídia Bargas, és que «les obres comencin al setembre per poder-les tenir enllestides abans d’acabar l’any». «Aquesta serà una primera fase que es completarà en un futur amb la construcció de la vorera a la banda dreta de la carretera d’Albarca, just de la sortida de la població fins al camí de la carretera al Càmping Prades Park», confirma l’alcaldessa de Prades, Lídia Bargas.

Comentarios
Multimedia Diari