La degana del Col·legi d’Advocats serà la vicepresidenta del CICAC

12 enero 2019 12:12 | Actualizado a 12 enero 2019 12:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Consell de l’Advocacia Catalana (CICAC) té nou president, el degà del Col·legi d’Advocats de Terrassa, Ignasi Puig Ventalló. Per la seva banda, la degana del Col·legi d’Advocats de Reus, Encarna Orduna Pardo, serà la vicepresidenta de la institució. Tot plegat, es va formalitzar al darrer ple del CICAC, celebrar el 27 de desembre. Ahir divendres es va fer la presentació pública als mitjans de comunicació. 

Ventalló agafa el relleu del degà de Mataró, Julio J. Naveira, qui ha exercit com a president al Consell durant els darrers dotze mesos. A partir d’ara, Naveira serà el nou responsable de la Comissió de Comunicació del CICAC.

El repte del nou mandat

Amb el repte de «retornar a la ciutadania la confiança de la Justícia», Puig Ventalló encapçalarà un càrrec clau per tal de «convèncer a la societat del potencial que té la professió de l’advocacia». «En aquests temps tan convulsos que estem vivint, amb el problema evident de pèrdua de la confiança en la Justícia, l’objectiu principal del meu mandat no pot ser un altre que treballar perquè aquest desprestigi no acabi repercutint de forma directa o indirecta en l’Advocacia», ha manifestat Puig Ventalló.

Comentarios
Multimedia Diari