Les Barrakes d’Almoster celebren el desè aniversari amb Segonamà i Roba Estesa

El preu de l’entrada és de 10 euros l’anticipada i 15 euros a taquilla, i es poden comprar a l’Ajuntament d’Almoster, el Bar l’Ateneu i Forn Vilarrubí

16 agosto 2018 09:26 | Actualizado a 16 agosto 2018 09:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les Barrakes d’Almoster celebraran el pròxim divendres, 31 d’agost, el desè aniversari. En aquesta ocasió, la cita musical comptarà amb l’actuació dels grups Segonamà, Roba Estesa, Hoffmaestro, La Pegatina, Dj OGT i Dj Ceba.

La formació Segonamà presentarà a l’escenari de Barrakes el seu últim treball Respira. D’altra banda, Roba Estesa és, amb un gènere propi, el folkcalentó, que donarà a conèixer les cançons del disc Desglaç.

La banda de Suècia Hoffmaestro portarà fins a Almoster Dreams, mentre que La Pegatina, el millor revulsiu emocional que pot haver-hi damunt d’un escenari, presentarà el seu últim disc Ahora o nunca. 

Les Barrakes d’Almoster començaran a les 23 hores al camp de futbol. El preu de l’entrada és de 10 euros l’anticipada i 15 euros a taquilla, i es poden comprar a l’Ajuntament d’Almoster, el Bar l’Ateneu i Forn Vilarrubí; així com per internet a almoster.cat/barrakes2018.

Des de l’organització recorden que «per una bona convivència està prohibida la venda d’alcohol a menors d’edat; és obligatori portar el DNI; s’ha de recollir la polsera en entrar i portar-la en tot moment; i no es pot entrar armes, substàncies estupefaents, menjar, begudes, pirotècnia i animals».

Comentarios
Multimedia Diari