Prades inaugura la nova plaça dels Arbres

La millora de l’espai ha comptat amb una inversió de 50.000 € i s’ha dut a terme amb el suport del PAM 2017 de la Diputació de Tarragona

15 julio 2018 15:08 | Actualizado a 23 julio 2018 10:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, i l’alcaldessa de Prades, Lídia Bargas, acompanyats d’altres membres de la corporació municipal, van inaugurar ahir la remodelada  plaça dels Arbres, un projecte realitzat amb el suport del Pla d’Acció Municipal (PAM) 2017 de la mateixa Diputació de Tarragona.

Les obres han consistit en l’enllosat del terra i la instal·lació d’enllumenat, una barana, bancs i papereres. Les millores han estat finançades en un 77 per cent per la Diputació de Tarragona, a través d’un ajut de 50.000 euros procedent del PAM de 2017. 
Situada al carrer Muralla, just davant del Centre Cívic de Prades, la nova plaça dels Arbres s’ha convertit en un espai que acull activitats de la vida festiva i quotidiana de la Vila Vermella durant tot l’any, i alhora ha esdevingut un espai d’ús diari i per a la convivència entre els veïns i veïnes d’aquest municipi del Baix Camp. 

Prèviament a l’acte d’inauguració de la plaça dels Arbres, el president de la Diputació de Tarragona i l’alcaldessa de Prades s’han reunit al consistori de la localitat i han lliurat els premis del Concurs de Botifarra organitzat pel Casal d’Avis de Prades. El municipi ha obtingut enguany el Segell de Pobles amb Encant de l’Agència Catalana de Turisme, convertint-se en el primer municipi de la demarcació de Tarragona que obté aquest distintiu que pretén posar en valor el seu patrimoni.

El Pla d’Acció Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona té com a objectiu principal ajudar els municipis de la demarcació a fer realitat nous projectes i a sufragar les despeses corrents. El Pla d’Acció Municipal preveu injectar més de 80 milions d’euros a municipis i a entitats descentralitzades que es troben al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre al llarg del període que va del 2017 al 2020.

Comentarios
Multimedia Diari