Protesta al pregó de Festa Major de Castellvell contra l'alcalde

Una trentena de veïns van xiular l’alcalde després del pregó de Festa Major. Estan en contra de pagar 300.000 euros per unes obres al centre del municipi.

20 julio 2018 19:28 | Actualizado a 20 julio 2018 19:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els veïns afectats per les contribucions especials per les obres de renovació del clavegueram i la xarxa de serveis a Castellvell van protestar ahir després del pregó de Festa Major pronunciat per Laura Sánchez. 

Una trentena de persones, amb xiulets, cassoles i altres estris, van protagonitzar una sonora queixa quan l’alcalde va pujar al balcó de l’Ajuntament per encendre el coet d’inici de les festes. 

Tots ells duien una samarreta amb el lema ‘carrers si, pagant el poble no’, i també es van veure pancartes penjades en algun balcó de la plaça del consistori. 

El quid de la qüestió
El problema que denuncien els veïns és que l’execució de l’obra de renovació de serveis i pavimentació del nucli antic del municipi els hi comportarà una despesa que consideren desorbitada. Les obres han generat molt molestar perquè se’ls imposaran contribucions especials amb l’objectiu de repartir més de 300.000 euros entre els 300 veïns afectats, el que representa el 22% del total del cost dels treballs, que pugen a pràcticament 1,4 milions d’euros. 

Els veïns afectats van rebre una primera carta l’11 de maig on se'ls explicava què havia de pagar cadascú d’ells. Alguns d’ells han de pagar més de 8.000 euros. 

L’Ajuntament va assegurar, quan va saltar la polèmica, que les obres són imprescindibles, i que també suposaran una despesa important pel consistori. 

Comentarios
Multimedia Diari