Tècnics estrangers de turisme visiten Reus

Els professionals han estat a la casa Navàs

19 febrero 2019 09:01 | Actualizado a 21 febrero 2019 16:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els responsables i personal tècnic de les oficines encarregades de la promoció turística de Catalunya en els principals mercats fora de la destinació estan realitzant un viatge de familiarització en el territori per conèixer les principals novetats que s’ofereixen i, incorporar-les a les seves estratègies de promoció.

La regidora de Projecció de Ciutat, Sra. Montserrat Caelles ha estat l’encarregada de donar la benvinguda al grup, recordant els principals atractius de la ciutat de Reus i destacant la importància que té aquesta visita de familiarització perquè els prescriptors de la destinació Catalunya coneguin de primera mà l’oferta i la puguin promocionar a les seves oficines de Londres, París, Hèlsinki, Brusel·les, Milà, Moscou, Pequín, Singapur, Nova York, Sao Paulo i Madrid.

Durant la seva estada a Reus els directors i tècnics han visitat la casa Navàs, obra de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner, un dels edificis més emblemàtics del Modernisme a Catalunya i un dels principals atractius de turisme cultural amb els que compta la ciutat.

Comentarios
Multimedia Diari