Últims dies per sol·licitar les ajudes a la internacionalització a Reus

El 31 d’agost acaba el termini de la convocatòria, dotada amb 16.200 euros, 1.800 euros per ajut atorgat
 

16 agosto 2018 08:57 | Actualizado a 11 septiembre 2018 12:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Reus, a través de la regidoria de Promoció Econòmica i amb la col·laboració de l’empresa municipal Redessa, va obrir el passat mes de juliol les convocatòries de subvencions dirigides a les empreses i nous emprenedors per afavorir l’impuls i la dinamització econòmica de la ciutat de Reus.

Enguany, s’ha convocat una subvenció dirigida a la internacionalització de les empreses. En el context econòmic actual, la internacionalització és una de les mesures de creixement empresarial més efectives i que aporta beneficis a les empreses, com l’augment de la competitivitat, la diversificació dels riscs i el creixement en les vendes.

 D’aquesta manera, es vol donar suport a l’expansió internacional de les empreses de la ciutat. Aquesta convocatòria, que estarà oberta fins al 31 d’agost i dotada amb 16.200 euros, 1.800 euros per ajut atorgat, compta amb una única línia de subvenció.

En podran ser beneficiaris d’aquest ajut els sol·licitants que tinguin la seu o activitat principal de la seva empresa a Reus, que comptin amb menys de 50 treballadors, que comercialitzin productes d’elaboració pròpia i que tinguin un volum d’exportació no superior al 15% de la facturació total.

Altres ajudes

D’altra banda, en aquesta edició, Reus segueix apostant per la creació i millora de les empreses. Aquesta altra convocatòria, que estarà oberta fins al 28 de setembre i dotada amb 90.000 euros, 2.000 euros per ajut atorgat, planteja tres línies més de subvencions: el foment a la creació i establiment d’empreses a Reus (aquesta línia està dotada amb 40.000 euros); al manteniment d’un establiment o negoci a través d’un traspàs i que hagin realitzat una inversió mínima de 10.000 euros en despeses subvencionables (aquesta línia està dotada amb 20.000 euros); i a la millora de les instal·lacions d’empreses ja existents (aquesta línia està dotada amb 30.000 euros).

L’atorgament de les subvencions s’efectuarà conforme als principis de publicitat, transparència, concurrència, objectivitat, igualtat i no discriminació. 

Comentarios
Multimedia Diari