Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

VÍDEO: El Lleó de l''Hola Sant Pere' dona la benvinguda a la festa major de Reus

Un total de 1.103 infants de 26 centres educatius de primària de la ciutat hi han participat

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Alfredo González

FOTO: Alfredo González

Un total de 1,103 infants de 26 centres educatius de primària de la ciutat han participat aquest dimecres en la recreació del Lleó de Reus durant l'esdeveniment “Hola Sant Pere”, promogut per Canal Reus TV amb la col·laboració de l'Ajuntament de Reus. Aquest acte festiu serveix per donar la benvinguda a la Festa Major de Sant Pere a través de la recreació d'un mosaic gegant amb un dels elements del Seguici Festiu.

Després de la creació del mosaic el Lleó de Reus ha ballat al mig de la plaça gràcies als portadors d’aquest element i a la música de l'Aula de Sons. La festa ha finalitzat amb un esmorzar per a tots els nens i nenes i els docents que els acompanyaven. Com en edicions anteriors, l'artista reusenc Trifon Maynou ha estat l'encarregat de perfilar sobre la plaça del Mercadal la silueta del Lleó de Reus d'enormes dimensions. Durant l'acte, una avioneta ha sobrevolat l'espai per copsar l'esdeveniment des de l'aire.

L'”Hola, Sant Pere” és organitzat per Canal Reus TV i té la col·laboració de la regidoria de Cultura i la regidoria d'Ensenyament i Política Lingüística de l'Ajuntament de Reus, l'Aeroclub de Reus, l'Aula de Sons, el Lleó de Reus, Tomàs Barberà i el Gremi de Pastissers artesans de Reus. També rep el patrocini de Borges.

Temas

Comentarios

Lea También