BBVA col·labora amb Pallapupas a Tarragona

Fins el divendres 28 de setembre, qualsevol persona pot apropar-se a les oficines i fer un donatiu a la guardiola, a canvi del qual rebrà un nas de pallasso, símbol de l’ONG

19 septiembre 2018 15:56 | Actualizado a 25 septiembre 2018 11:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

BBVA ha posat en marxa una acció solidària destinada a ajudar a la tasca de Pallapupas a Tarragona. Fins el divendres 28 de setembre, qualsevol persona pot apropar-se a les oficines de l’entitat financera a Tarragona i fer un donatiu a la guardiola de Pallapupas, a canvi del qual rebrà un nas de pallasso, símbol de l’oenegé.

Els diners recaptats amb aquesta acció ajudaran els Pallapupas a continuar amb la seva tasca de millorar l’estat emocional dels infants hospitalitzats a l’Hospital Universitari Joan XXIII i les seves famílies.

A Tarragona, des del 2012, cada dimarts els Pallapupas acompanyen els nens i nenes de la planta de Pediatria i de la UCI Pediàtrica. Durant el passat 2017, els Pallapupas van visitar a 1.617 pacients pediàtrics a Tarragona, aconseguint la rialla de més de 5.000 persones entre familiars i personal mèdic.

“El riure és una eina molt potent per afrontar situacions adverses com és el cas d'una malaltia, especialment quan es tracta d'infants. A Pallapupas estem molt contents de poder millorar l’estat de pacients i familiars a l'Hospital Joan XXIII i ajudar a tots els nens i nenes del Tarragonès que algun dia hagin de passar per l'hospital.”, comenta Angie Rosales, directora i fundadora de Pallapupas.

“La solidaritat de totes les donacions i d’entitats com el BBVA, fa que la continuïtat del nostre projecte sigui possible”, afegeix.

BBVA referma d’aquesta manera el suport a les entitats arrelades al territori i a les iniciatives que tenen un impacte directe en la societat. El director de Zona de BBVA a Tarragona, Joan Marin, ha expressat en aquest punt que “aquesta col·laboració amb Pallapupas és una mostra del compromís del banc amb Tarragona i de la seva implicació en les necessitats socials de la gent”.

En aquest sentit, el banc manté un programa d’acció social i cultural propi, però també col·labora amb altres entitats i fundacions, com ara és el cas de Pallapupas.

L’acció té com a lema “Celebrem Santa Tecla i omplim de somriures l’Hospital Joan XXIII” donat que coincideix en el temps amb les festes de Santa Tecla, de les quals BBVA n’és patrocinador oficial. Una mostra més del vincle del banc amb el territori.

Sobre Pallapupas

Pallapupas és una organització sense ànim de lucre fundada l’any 2000, que ajuda els pacients i els seus familiars a fer un canvi positiu gràcies a l’humor i el teatre per tal de millorar el seu estat d'ànim i créixer com a persona en el procés de la malaltia.

Pallapupas està formada per actors i actrius professionals formats en una metodologia teatral i assistencial adaptada a cada persona.

La tasca de Pallapupas arriba a prop de 40.000 beneficiaris a Catalunya: infants hospitalitzats, adults diagnosticats amb càncer, gent gran, i persones diagnosticades amb algun tipus de trastorn mental. També ajuda els familiars dels pacients a superar el procés de malaltia, i al personal d'infermeria i mèdic a facilitar la seva feina assistencial a 12 hospitals arreu de Catalunya.

Comentarios
Multimedia Diari