CaixaBank fa possible que més de 330 nens tarragonins hagin rebut un regal aquest Nadal

L’Arbre dels Somnis s’ha instal·lat a 20 oficines del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, on es podien adreçar les persones que volguessin participar-hi per a recollir una carta manuscrita.

11 enero 2019 18:21 | Actualizado a 11 enero 2019 18:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un total de 335 nens i nenes del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre han rebut aquestes festes de Nadal un regal, gràcies a la iniciativa Arbre dels Somnis, que s’ha dut a termes a 20 oficines de la província de Tarragona.

L’acció tenia com objectiu implicar a clients i empleats de CaixaBank a Tarragona per fer realitat la il·lusió de nens i nenes en situació de vulnerabilitat.

A la província de Tarragona han participat a la iniciativa un total de 20 oficines situades a 11 municipis: Tarragona, Reus, Valls, Altafulla, Amposta, Sant Carles de la Ràpita, Tortosa, Salou, Cambrils, l’Hospitalet de l’Infant i Vila-seca.

Totes van penjar a l’Arbre dels Somnis els desitjos formulats per 335 nens i nenes que van fer arribar la seva carta a diverses entitats socials del territori com l’Associació Joventut i Vida, la Fundació Francesc Bara Cortiella, Creu Roja de Valls, Mans per a l’Acció Solidària, Creu Roja/Centre Obert el Maset, CAEP de la Mercè, Càritas Salou i Càritas Cambrils.

Jaume Masana, director territorial de CaixaBank a Catalunya ha valorat positivament la iniciativa. Masana ha destacat que “l’arbre dels somnis ha estat rebut molt favorablement pel clients de l’entitat, que han pogut col·laborar en que nens i nenes en risc d’exclusió social hagin fet realitat les seves il·lusions”.

Comentarios
Multimedia Diari