Comerç, tallers i espectacles, protagonistes de la Fira de Nadal del Morell

La segona edició, que tindrà lloc de divendres 14 a diumenge 16 de desembre, presenta una programació pensada per a tota la família

12 diciembre 2018 18:29 | Actualizado a 12 diciembre 2018 18:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Del 14 al 16 de desembre, tretze expositors de comerç local col·locaran el seu estand a la plaça de l'Era del Castell del Morell, on tindran a la venda els seus productes. Però els comerciants no estaran sols, sinó que la Fira de Nadal del municipi arribarà acompanyada d’un berenar popular, espectacles, fotografies, tallers nadalencs, concentració de tions...

La iniciativa, impulsada per segon any consecutiu des de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Morell, busca “donar suport al comerç local i, alhora, crear un ambient per viure el Nadal de manera responsable i familiar”.

Així ho exposa la regidora de l’àrea, Susanna Ferré, que recorda també que la solidaritat juga un paper molt important aquests dies, amb un bon nombre d’activitats que destinaran els seus beneficis a La Marató de TV3, enguany dedicada a la investigació contra el càncer.

El programa és molt complet i hi haurà tallers i activitats per a tots els assistents. El mateix divendres, a partir de les 17.30 hores, es farà una xocolatada gratuïta.

Ja dissabte, a partir de les 10 hores i a la Rambla Pau Casals, rifa de manualitats i taller de pompons; a la plaça de l’Era del Castell, a les 11 hores, taller per a decorar l’arbre de Nadal, i a les 12.30 hores, taller cultural d’aus rapinyaires.

A la tarda, al Centre de Serveis per a la Gent Gran a partir de les 18.30 hores, hi haurà bingo i sopar solidari per La Marató de TV3, i a les 19 hores, a la plaça de l’Era del Castell, el segon passi del mapping de Nadal del nostre municipi. I, finalment, diumenge d’11 a 14 hores, concentració de Tions i taller d’El Pescador de Núvols.

En l’apartat cultural, espectacles de carrer: dissabte, a les 18 hores, Mr. Parfum; i diumenge, també a les 18 hores, Nadal a la Carta amb la cia. Souldance. I a més, durant tota la fira, aconseguiu una instantània gratuïta i, grans i petits, no us oblideu de portar menjar i beure al Tió del Morell.

La segona Fira de Nadal del Morell, a la plaça de l’Era del Castell, s’obrirà divendres de 18 a 20.30 hores, i dissabte i diumenge de 10 a 20.30 hores.

Comentarios
Multimedia Diari