El Diari regala als nous subscriptors oli d'oliva verge extra Mestral per tot l'any

No ho deixis escapar i truca al 977 530 022 o informa’t a través de l'adreça de correu telemarketing@diaridetarragona.com

19 noviembre 2018 17:11 | Actualizado a 19 noviembre 2018 17:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Diari de Tarragona, en col·laboració amb la Cooperativa Agrícola de Cambrils, regala als seus nous subscriptors un total de 28,750 litres d’oli d’oliva verge extra Mestral de la recentment estrenada collita de 2018. Les persones que se subscriguin al Diari per tot l’any, doncs, rebran quatre garrafes de cinc litres d’oli, dues de quatre i també una ampolla de 0,750 litres. La promoció per la subscripció és de 415 euros, i és vàlida fins el proper dia 30 de novembre o fins esgotar existències. Inclou, per descomptat, l’oli Mestral per tot l’any –s’entén per nou subscriptor aquella persona que no hagi tingut cap subscripció del Diari de Tarragona que sigui anterior al mes d’octubre de 2017–.

No ho deixis escapar i truca al 977 530 022 o informa’t a telemarketing@diaridetarragona.com

La Cooperativa Agrícola de Cambrils té el segell de qualitat (www.qvextra.es) per als seus olis d’oliva verge Mestral. Un producte fruit de la dedicació de més de 400 productors, que treballen més de 150.000 oliveres de la varietat arbequina. L’entitat va iniciar l’activitat l’any 1902, i des de llavors el sector oleícola ha estat un dels pilars fonamentals, i ha forjat un gran lligam amb la gastronomia i la restauració.

Mestral és un oli amb perfil de fruitat intens d’oliva, que ofereix una sensació que recorda les fruites madures. Es perceben notes de plàtan madur, ametlla i poma, i  apareixen notes verdes de fulla- herba, així com aromes secundaris de fonolls i nous verdes. En boca, el gust és dolç i ametllat, un pèl amarg i fins i tot amb un petit toc picant. És un producte molt equilibrat.

Tot arriba de la mà de les oliveres arbequines, que produeixen un fruit d’alta qualitat. Així,  val la pena aprofitar-ho, poder estar informats amb el Diari i gaudir gratuïtament de l’oli Mestral per tot l’any.

Comentarios
Multimedia Diari