El Teatre Tarragona acull l’estrena d’'Equus' amb l’actriu local Mercè Rovira

La companyia Cop de Teatre ha adaptat per primera vegada al català aquesta obra original de Peter Shaffer. Es podrà veure dissabte dia 10 a les 21 hores

07 noviembre 2018 13:45 | Actualizado a 09 noviembre 2018 12:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Dissabte, 10 de novembre a les 21h, el Teatre Tarragona acull l’estrena de l’obra teatral ‘Equus’ de Peter Shaffer. La companyia Cop de Teatre dirigida per Denis Fornés presenta la primera adaptació al català d’aquesta obra del britànic Peter Shaffer estrenada als anys 70 i basada en fets reals.

Pujaran a l’escenari tarragoní set actors i actrius, encapçalats pel jove protagonista, Lluís Arruga, acompanyat per Carles Fígols, Chantal Aimée, Joan Raja i l’actriu tarragonina Mercè Rovira, entre d’altres. El conseller Francesc Roca ha agraït a la companyia que Tarragona hagi estat la ciutat escollida per l’estrena absoluta d’aquesta obra que es podrà veure en català per primera vegada.

‘Equus’ és un dels grans clàssics teatrals del segle XX. Peter Shaffer presenta un text gairebé detectivesc, una aproximació íntima a la figura del jove Alan Strang a través de les converses tingudes amb el seu psicòleg, Martin Dysart, que fan referència a les passions i desenganys més personals del protagonista i, alhora, als diversos personatges que conformen el text.

Una història que condueix fins a l’escena del crim i que ofereix moments d’intensitat poètica, repulsió, joc i acció en el que no deixa de ser un retrat naturalista de la societat. “És una història dura i complexa, on la passió és l’eix central de l’obra” ha explicat el director, Denis Fornés, “per això, hem treballat en una posada en escena preciosista”.

L’actriu Mercè Rovira ha destacat que és una obra per sacsejar i mobilitzar el públic amb un argument que explica la història d’un jove personatge que porta la seva passió al límit.

L’entrada té un preu de 18 euros i es pot comprar a les taquilles del Teatre Tarragona i a través de www.tarracoticket.cat. Aquesta temporada s’han estrenat importants descomptes per assistir als espectacles dels teatres, les persones menors de 25 anys podran adquirir entrades amb un descompte del 50% i també s’ha posat en marxa el pack Especial Jove que inclou 3 espectacles per 19 €. A més, totes les entrades disponibles a taquilla a última hora, es posaran a la venda, mitjançant el sistema Last Minute, 30 minuts abans de l'inici de la funció per només 10 euros.

Més informació i venda d’entrades: https://www.tarragona.cat/cultura/teatre-dansa-musica/teatre/agenda/temporada-octubre-2018-juny-2019/equus

 

Comentarios
Multimedia Diari