El Temps a Tarragona: Alerta groga per pluja al matí

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 9 de novembre

08 noviembre 2018 18:27 | Actualizado a 09 noviembre 2018 12:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel entre molt ennuvolat i cobert fins a primeres hores del matí. A partir de llavors la nuvolositat minvarà per l'oest i quedarà restringida al quadrant nord-est i a la resta del Pirineu on es mantindrà entre mig i molt ennuvolat. Per la seva banda, a la resta de territori quedarà serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts i prims a partir de la tarda. Independentment, durant la tarda creixeran algunes nuvolades al quadrant nord-est.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament més alta. Es mourà entre 0 i 5 ºC al Pirineu, entre 3 i 8 ºC al Prepirineu, la depressió Central i el prelitoral nord, i entre 8 i 13 ºC a la resta. Màxima semblant o lleugerament més alta. Oscil·larà entre 10 i 15 ºC al Pirineu, entre 12 i 17 ºC al Prepirineu i l'altiplà Central, i entre 15 i 20 ºC a la resta.

Vent

De matinada el vent serà fluix i de direcció variable. Al matí s'imposarà el vent de components nord i oest entre fluix i moderat amb alguns cops forts. A l'Empordà bufarà la tramuntana, més reforçada durant el matí amb alguns cops forts, i a les Terres de l'Ebre entrarà el mestral moderat amb cops forts, i algun de molt fort. A banda, durant la tarda hi haurà estones de vent fluix i de direcció variable al quadrant nord-est.

Tendència per a demà

El cel estarà mig o molt ennuvolat per la circulació de núvols alts i mitjans d'oest a est, sobretot fins a migdia. La nuvolositat serà més abundant i compacta al quadrant nord-oest, sobretot al Pirineu i Prepirineu on estarà localment cobert.

Comentarios
Multimedia Diari