El Temps a Tarragona: Dilluns fred

La previsió meteorològica d'aquest dilluns 21 de gener

20 enero 2019 17:59 | Actualizado a 05 febrero 2019 13:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel entre poc i mig ennuvolat per núvols alts i mitjans en general. Independentment, al vessant nord de Pirineu el cel romandrà molt ennuvolat o cobert durant tota la jornada. També hi haurà intervals de núvols baixos al litoral sud al matí i a l'interior del quadrant nord-est, a punts del litoral central i de la zona del Port a la tarda.

Temperatures

La temperatura mínima serà més baixa i és mourà entre -5 i 0 ºC al Pirineu, entre -3 i 2 ºC al Prepirineu i la depressió Central, entre -1 i 4 ºC al prelitoral i entre 2 i 6 ºC al litoral. La temperatura màxima serà lleugerament més alta. Es mourà entre 3 i 8 ºC al Pirineu, entre 7 i 12 ºC a la resta de l'interior i entre 10 i 14 ºC al litoral

Precipitacions

S'esperen precipitacions continuades durant tot el dia al vessant nord del Pirineu tot i que seran més importants durant la primera meitat del dia. Durant la tarda, també són possibles alguns ruixats a punts del litoral central i interior del quadrant nord-est. En general seran febles i acumularan quantitats minses tret del vessant nord del Pirineu on podran ser moderades i acumular quantitats poc abundants, localment abundants. Al Pirineu, la cota de neu voltarà els 800 metres en un primer moment baixant ràpidament fins a situar-se als 600.

Tendència per a demà

El cel romandrà serè o poc ennuvolat per núvols alts fins al migdia, amb alguns intervals de núvols baixos al vessant nord del Pirineu, al prelitoral sud i al litoral central. A partir del migdia la nuvolositat augmentarà d'oest a est i el cel quedarà molt ennuvolat o cobert a partir de mitja tarda.

Comentarios
Multimedia Diari