El Temps a Tarragona: Dimecres tranquil

La previsió meteorològica d'aquest dimecres 16 de gener

15 enero 2019 11:45 | Actualizado a 15 enero 2019 18:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat amb el pas d'algunes bandes de núvols alts i prims a partir de la tarda. A banda, hi haurà intervals de núvols baixos al litoral i punts del prelitoral, més abundants a l'inici i final del dia. Independentment, hi haurà estrats baixos a Ponent i a la vall de l'Ebre fins a mig matí, localment persistents tot el dia a Ponent.

Temperatures

La temperatura quedarà semblant en conjunt, si bé la màxima pujarà lleugerament a punts de l'interior del quadrant nord-est i sud de la Costa Brava, mentre que baixarà lleugerament a punts de Ponent. La mínima oscil·larà entre -8 i -3 ºC al Pirineu, entre -6 i -1 ºC al Prepirineu, entre -3 i 2 ºC a la depressió Central i al prelitoral nord, entre -1 i 4 ºC a la resta del prelitoral i al litoral nord, i entre 5 i 10 ºC al litoral central i sud. La màxima es mourà entre els 5 i 10 ºC al vessant nord del Pirineu i a punts de l'altiplà central i de Ponent on els estrats baixos siguin persistents, entre 14 i 18 ºC al litoral i prelitoral, i entre 11 i 16 ºC a la resta del territori.

Vent

En conjunt el vent serà fluix i de direcció variable, si bé al litoral fins a mig matí predominarà el terral i el component sud a partir de migdia, més reforçat a la meitat nord on a la tarda serè entre fluix i moderat amb algun cop fort.

Tendència per a demà

Cel poc o mig ennuvolat per bandes de núvols alts i mitjans de matinada. Al llarg del matí s'anirà ennuvolant progressivament d'oest a est i a partir de migdia quedarà entre mig i molt ennuvolat en conjunt. Al final del dia la nuvolositat minvarà per l'oest del territori. A banda, al llarg del dia hi haurà intervals de núvols baixos a punts del litoral i prelitoral, sobretot al seu sector central, i fins a migdia hi haurà estrats baixos a Ponent. Independentment, el vessant nord del Pirineu quedarà molt ennuvolat o cobert a partir de primera hora del matí i per la resta del dia.

Comentarios
Multimedia Diari