El Temps a Tarragona: Divendres tranquil

La previsió meteorològica d'aquest divendres 18 de gener

17 enero 2019 18:42 | Actualizado a 05 febrero 2019 13:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

De matinada el cel quedarà serè o poc ennuvolat en general, tret del vessant nord del Pirineu, la Depressió Central i el sector central del litoral on hi haurà intervals de núvols baixos localment persistents. Al llarg del matí, i sobretot a partir de migdia, hi haurà un augment general dels núvols alts i mitjans d'oest a est que deixaran el cel entelat arreu.

Temperatures

Temperatura mínima en lleuger descens arreu tot i que localment podrà baixar de manera moderada al Pirineu. Temperatura màxima en lleuger descens o localment moderat. La temperatura mínima oscil·larà entre -7 i -3 ºC al Pirineu, Prepirineu i nord de la Depressió Central, i entre 3 i 8 ºC a la resta. La temperatura màxima voltarà entre els 1 i 6 ºC al Pirineu, Prepirineu, Depressió Central i oest de Ponent, entre 6 i 11 ºC a la resta de l'interior i entre 8 i 13 ºC al litoral.

Vent

Bufarà vent de components nord i oest, més reforçat als dos extrems del litoral i prelitoral, amb tramuntana entre moderada i forta a l'Alt Empordà i mestral moderat amb cops forts al terç sud fins a migdia. Tot i això, a l'interior de la meitat est, la Catalunya Central i al sector central del litoral el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del component sud al centre del dia.

Tendència per a demà

A l'inici de la matinada el cel estarà molt ennuvolat en general, tot i que al llarg de la matinada la nuvolositat minvarà d'oest a est fins a deixar el cel serè o poc ennuvolat. Al llarg de la tarda tornarà a augmentar la nuvolositat per l'oest del territori fins a deixar el cel molt ennuvolat o cobert en general al final del dia.

Comentarios
Multimedia Diari