El Temps a Tarragona: Es manté l'alerta groga per vent

La previsió meteorològica d'aquest dijous 24 de gener

23 enero 2019 14:25 | Actualizado a 23 enero 2019 14:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

A l'extrem nord del Pirineu el cel estarà cobert fins a mitja tarda; a partir de llavors la nuvolositat minvarà i el cel quedarà mig o molt ennuvolat; a la resta de la serralada cel mig o molt ennuvolat al matí, i poc o serè a la tarda. A la resta del territori cel serè o poc ennuvolat en general, si bé de matinada a punts del massís del Port el cel romandrà mig, puntualment molt ennuvolat. A més, a l'extrem nord-est del territori circularan bandes de núvols de nord a sud que localment deixaran el cel poc o mig ennuvolat.

Temperatures

Temperatura mínima entre lleugerament i moderadament més baixa i màxima similar o lleugerament més baixa. Independentment, al vessant sud del Pirineu, la temperatura pujarà entre lleugerament o moderadament degut al fogony. Ambient fred arreu del territori, amb sensació de fred més intens en moments de vent fort. La temperatura mínima es mourà entre -6 i -1 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre -4 i 1 ºC a la depressió Central, entre -1 i 4 ºC al prelitoral i entre 2 i 7 ºC al litoral. La temperatura màxima oscil·larà entre 2 i 7 ºC al Pirineu, tret del vessant nord on serà més baixa, entre 4 i 9 ºC a l'interior de la meitat nord i entre 8 i 13 ºC a la resta, localment més alta a la meitat sud del litoral.

Precipitacions

A l'extrem nord del Pirineu s'esperen nevades a qualsevol cota fins a migdia. A partir de llavors remetran progressivament. Al vessant nord del Pirineu, en tot l'episodi es podran acumular més de 50 cm de neu nova per sobre dels 1000 metres, i més de 100 cm per sobre dels 2000 metres. A causa del fort vent hi haurà el fenomen de la borrufa al Pirineu i al nord del Prepirineu (neu transportada pel vent).

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat, si bé hi haurà alguns intervals de núvols fins al mig matí a punts del prelitoral sud i de l'altiplà Central, i a partir de mitja tarda a zones del quadrant nord-est. A banda, al vessant nord del Pirineu augmentarà la nuvolositat al llarg del matí fins a quedar cobert la resta de la jornada.

Comentarios
Multimedia Diari