El Temps a Tarragona: Pluja tot el diumenge

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 18 de novembre

17 noviembre 2018 17:49 | Actualizado a 20 noviembre 2018 10:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Al Massís del Port i a punts de muntanya del quadrant nord-est s'espera precipitació continuada al llarg del dia, la qual acumularà quantitats de precipitació entre abundants i molt abundants, puntualment extremadament abundants (més de 100 mm en 24 hores), sobretot al Pirineu Oriental.

A la resta del litoral i prelitoral se n'esperen d'entre febles i moderades i localment d'abundants. A la resta del territori en són possibles, sobretot al vessant sud del Pirineu tot i que en aquests sectors acumularan quantitats entre minses i poc abundants. La precipitació localment anirà acompanyada de tempesta i no es descarta de calamarsa o calabruix, sobretot al quadrant nord-est. Pel que fa a la intensitat serà entre feble i moderada en general.

Puntualment podrà ser forta. La cota de neu voltarà els 1.500 metres. Per damunt d'aquesta cota i als vessants orientats a l'est del Pirineu oriental, s'acumularan quantitats de neu extremadament abundants (més de 40 cm de neu nova en 24 hores).

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament o moderadament més baixa, i en alguns casos es registrarà al final del dia. Es mourà entre 2 i 7 ºC al Pirineu, entre 9 i 14 ºC al litoral i entre 4 i 9 ºC a la resta del país. La màxima baixarà lleugerament i es mourà entre 6 i 11 ºC al Pirineu, entre 11 i 16 ºC al litoral i entre 9 i 14 a la resta.

Vent

Bufarà el vent de component est entre fluix i moderat amb cops forts, i alguns de molt forts a zones elevades del litoral, prelitoral i la Catalunya central.

Tendència per a demà

Al litoral i prelitoral i al quadrant nord-est estarà entre mig i molt ennuvolat fins a migdia i entre poc i mig ennuvolat a partir de llavors, si bé a la tarda es mantindrà entre mig i molt ennuvolat al Pirineu oriental i al massís del Port. A la resta del país estarà mig ennuvolat al matí i entre poc i mig ennuvolat a la tarda.

Comentarios
Multimedia Diari