El Temps a Tarragona: Torna el sol

La previsió meteorològica d'aquest dimecres 21 de novembre

20 noviembre 2018 16:40 | Actualizado a 22 noviembre 2018 10:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Al vessant sud del Pirineu i Prepirineu Occidental estarà mig o molt ennuvolat durant tota la jornada, sobretot a partir del migdia, quan la nuvolositat es farà més compacta i localment quedarà cobert. A la resta estarà serè o poc ennuvolat en general, tot i que durant el matí creuaran algunes bandes de núvols alts i mitjans que a estones deixaran el cel mig ennuvolat. Independentment, a la resta de la meitat oest arribaran intervals de núvols al llarg del dia.

És possible algun plugim feble i minso al vessant sud del Pirineu i Prepirineu Occidental al llarg del dia, així com a punts del litoral i prelitoral nord de matinada. La cota de neu es situarà entorn dels 1400 metres.

Temperatures

La mínima serà semblant o lleugerament més alta, mentre que la màxima pujarà de manera lleugera o moderada. La temperatura mínima es mourà entre -1 i 4 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre 3 i 8 ºC a la depressió Central i entre 6 i 11 ºC a la resta del país. La temperatura màxima oscil·larà entre 7 i 12 ºC al Pirineu, entre 10 i 15 ºC al Prepirineu i a la depressió Central i entre 14 i 19 ºC a la resta del país.

Vent

Al llarg del dia bufarà vent de component oest entre fluix i moderat, amb alguns cops forts al litoral.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat en general fins a mig matí. A partir de llavors aniran arribaran bandes de núvols alts i mitjans pel sud del país que durant la tarda deixaran el cel a estones entre mig i molt ennuvolat. Independentment, fins a mig matí, hi haurà alguns estrats baixos a punts de la depressió Central.

Comentarios
Multimedia Diari