El Temps a Tarragona: el Pont continua amb sol

La previsió meteorològica d'aquest divendres 7 de desembre

06 diciembre 2018 17:12 | Actualizado a 15 diciembre 2018 20:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè en general amb el pas d'algunes bandes de núvols alts i prims. A més, al litoral i el prelitoral sud de la costa Brava i nord de la Central hi haurà intervals de núvols baixos que es trencaran a partir de mitja tarda, per reaparèixer al final del dia al litoral nord. A banda, al vessant nord del Pirineu a partir de mitja tarda la nuvolositat augmentarà i quedarà cobert o molt ennuvolat; així com al final del dia hi haurà núvols baixos de retenció a l'interior del prelitoral sud.

Temperatures

La temperatura mínima baixarà de manera lleugera o puntualment moderada, i en alguns indrets del nord del país es donarà al final del dia, sobretot a cotes elevades del Pirineu. Es mourà entre -5 i 0 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 6 i 11 ºC al litoral i entre -1 i 4 ºC a la resta del territori. La màxima serà semblant i es mourà entre els 14 i 19 ºC al litoral i prelitoral, entre 8 i 13 ºC a Ponent i entre 11 i 16 ºC a la resta.

Visibilitat

Bona en general, tret de les cotes mitjanes i altes de la cara nord del Pirineu on a partir de mitja tarda empitjorarà i serà dolenta o regular. A banda, de matinada hi haurà algunes boires i boirines a planes i fondalades interiors que localment persistiran al nord de la depressió Central.

Vent

Fins a mig matí bufarà tramuntana moderada amb cops forts al nord i est de l'Alt Empordà i mestral moderat a les terres de l'Ebre, mentre que a la resta bufarà fluix amb cops moderats de component oest, tret de l'interior del quadrant nord-est i del litoral sud de la costa Brava i nord de la central on serà fluix i de direcció variable. Al centre del dia bufarà vent de components sud i oest arreu, entre fluix i moderat, amb algun cop fort a la meitat sud. A partir de mitja tarda el vent girarà de nou a components nord i oest alhora que es reforçarà, serà entre moderat i fort, puntualment molt fort, al litoral i el prelitoral sud, a cotes elevades del Pirineu i a l'Alt Empordà, a la resta serà entre fluix i moderat.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat per algun núvol alt i prim. Tot i això, fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos a la depressió central, a valls del Pirineu i Prepirineu, a l'interior de la serralada prelitoral sud, i al nord del litoral i prelitoral central i al sud de la Costa Brava. Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà cobert o molt ennuvolat de matinada, durant el matí la nuvolositat es trencarà ràpidament i a partir de migdia quedar serè o poc ennuvolat.

Comentarios
Multimedia Diari