El Temps a Tarragona: el sol segueix predominant

La previsió meteorològica d'aquest dimarts 11 de desembre

10 diciembre 2018 17:36 | Actualizado a 14 diciembre 2018 17:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel poc ennuvolat per franges de núvols alts i prims fins al vespre; a darrera hora del dia n'arribaran també de mitjans per l'oest del país. Independentment, hi haurà intervals de núvols baixos fins a migdia a punts de la depressió Central, sector central del litoral i prelitoral i valls del Prepirineu, que localment persistiran durant tota la jornada a punts del nord de la depressió Central i de fondalades del Prepirineu.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa, tot i que a les Terres de l'Ebre i a l'Empordà el descens serà moderat i puntualment acusat. Hi haurà inversió tèrmica matinal. Oscil·larà entre - 5 i 0 °C al Pirineu i Prepirineu, entre -2 i 3 °C a la depressió Central i al prelitoral nord, entre 1 i 6 °C al prelitoral central i sud i al litoral nord i entre 5 i 10 °C a la resta del litoral.

Pel que fa a la temperatura màxima serà semblant en general, malgrat que serà més baixa al nord de la depressió Central i valls del Prepirineu. Arribarà a valors d'entre 13 i 18 °C al litoral i prelitoral, d'entre 4 i 9 °C al nord de la depressió Central i a fondalades del Prepirineu i d'entre 8 i 13 °C a la resta del país.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, tret de la depressió Central, valls de Prepirineu i punts del sector central del litoral i prelitoral afectats pels bancs de boira, boirina o núvols baixos on serà entre regular i dolenta, sobretot fins a migdia. Els bancs de boira seran persistents a valls del Prepirineu i al nord de la depressió Central.

Vent

El vent al litoral bufarà de terral fluix amb cops moderats de matinada i a la nit, mentre que al centre de la jornada quedarà fluix i de direcció variable amb intervals de component sud fluix. Tot i això, fins a migdia bufarà tramuntana entre fluixa i moderada al nord de l'Alt Empordà. A l'interior del país serà fluix i variable tot el jorn, amb nombroses calmes.

Tendència per a demà

De matinada el cel estarà mig ennuvolat de núvols alts i mitjans. Durant el matí la nuvolositat es trencarà i fins a primera hora de la tarda el cel quedarà serè o poc ennuvolat. A partir d'aleshores la nuvolositat alta i mitjana s'incrementarà i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat, alhora que es formaran núvols baixos al litoral i prelitoral nord. Tot i això, al vessant nord del Pirineu de matinada i fins a mitja tarda estarà cobert al vessant nord del Pirineu. Independentment, a la depressió Central i a valls del Prepirineu hi haurà estrats baixos, els quals localment persistiran al nord de la depressió Central i a valls del Prepirineu.

Comentarios
Multimedia Diari