El Temps a Tarragona: torna la pluja

La previsió meteorològica d'aquest dijous 13 de desembre

12 diciembre 2018 19:13 | Actualizado a 14 diciembre 2018 17:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel cobert o molt ennuvolat durant tota la jornada. Malgrat això, de cara al final del dia la nuvolositat minvarà pel terç oest del territori. De matinada s'espera precipitacions disperses a punts del terç oest, Pirineu i extrem nord-est; al llarg del matí s'estendran progressivament d'oest a est i a la tarda afectarà a qualsevol punt del Principat.

Al final del dia les precipitacions es restringiran al vessant nord del Pirineu, extrem nord-est i terç sud. Les precipitacions seran d'intensitat feble, puntualment moderada, i acumularan quantitats entre minses i poc abundants de precipitació. La cota de neu se situarà inicialment entorn dels 1.600 metres, i anirà baixant fins a situar-se al voltant dels 1.200 metres al Pirineu i fins als 1400 metres a la resta del territori. Tot i això, de manera local i puntual, al vessant nord del Pirineu podrà baixar fins als 900 metres, així com al Massís del Port durant la tarda. Al Pirineu s'acumularan quantitats de neu abundants, i puntualment molt abundants a cotes elevades del vessant nord de la serralada.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més alta i oscil·larà entre els -2 i 3 ºC al Pirineu, entre els -1 i 4 ºC al Prepirineu, entre els 0 i 5 ºC a la depressió Central, entre 1 i 6 ºC al prelitoral i litoral nord i entre els 6 i 11 ºC a la resta del litoral. Per la seva banda la temperatura màxima serà entre lleugerament i moderadament més baixa, si bé a punts del pla de Lleida la temperatura pujarà lleugerament; oscil·larà entre els 10 i 15 ºC al litoral i prelitoral, i entre els 6 i 11 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular amb alguns bancs de boira i boirina a diferents punts del país. A banda, al vessant nord del Pirineu la visibilitat serà puntualment dolenta.

Vent

De matinada i fins a migdia el vent serà fluix i de direcció variable a l'interior amb terral fins a mig matí a punts del litoral. A partir de llavors bufarà vent de component nord i oest entre fluix i moderat arreu, però amb cops forts i molt forts a punts del terç sud, sobretot a partir del vespre, i al final del dia a punts del vessant sud del Pirineu i de l'Empordà.

Tendència per a demà

De matinada la nuvolositat minvarà progressivament i al llarg del matí quedarà restringida a punts de l'extrem nord-est i a la resta del litoral i prelitoral on quedarà mig ennuvolat, puntualment molt. A partir de migdia predominarà l'ambient assolellat en general, si bé hi haurà estrats baixos al sud de la costa Brava i nord del litoral i prelitoral central. Independentment el cel romandrà molt ennuvolat o cobert al vessant nord del Pirineu.

Comentarios
Multimedia Diari