Els restaurants de la Part Alta potencien la seva gastronomia

Arrenquen les jornades "100% TGN" que s’iniciaran del 25 d’octubre  fins a l’11 de novembre.

22 octubre 2018 17:18 | Actualizado a 25 octubre 2018 13:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Àpats Quattros, AQ, Arcs, El Llagut, Frida, Palau del Baró, Punt i a part, Racó de l'Abat i Sadoll Restaurant són els establiments participants en aquesta primera edició que té com a protagonista el producte local tarragoní.

Els restaurants d'ARPA presenten un total de 9 menús degustació a un preu de 30€ o 45€ i en el que es podran degustar plats elaborats amb productes representatius del territori acompanyats de la cervesa Estrella Damm.

Arròs del Delta, Mel del Perelló, l'oli de Siurana o Chartreuse són alguns dels ingredients protagonistes d'aquestes jornades que segons Julio Rebenaque, actual president d'ARPA i propietari del restaurant Racó de l'Abat, "engeguem amb molt d'entusiasme i il·lusió perquè estan basades en la nostra identitat gastronòmica i gaudim d'una matèria primera meravellosa que cal potenciar".

En aquest sentit, la consellera de Turisme, Inma Rodríguez ha felicitat als restauradors de la Part Alta pel seu dinamisme i per engegar iniciatives que promocionen els nostres valors gastronòmics i productes locals i ho fan amb propostes de qualitat a preus ajustats i que contribueixen a fer de Tarragona un destí atractiu els 365 dies de l’any”.

Aquesta acció és suma a les activitats gastronòmiques que ARPA impulsa al llarg de l'any com són Sopars sota els Focs, els Arrossos de Diumenge durant les festes de Santa Tecla o les ja consolidades jornades La Part Alta Somriu a la Crisi.

Comentarios
Multimedia Diari