Engeguen un servei per trobar mascotes perdudes a El Catllar

La majoria de gossos ja han de portar el xip identificatiu

13 junio 2018 17:41 | Actualizado a 19 junio 2018 18:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament del Catllar ha posat en marxa un servei únic de salvament de mascotes. Arran de l’alta demanda dels veïns del municipi per un servei d’aquestes característiques, el consistori comença aquesta iniciativa, que vol mantenir els veïns i veïnes informats sobre quines mascotes s’han perdut o s’han escapat de la seva llar per tal que tothom pugui estar alerta.

El sistema funciona de forma ben senzilla. En cas de perdre la mascota, es pot informar l’Ajuntament a través de qualsevol dels canals de comunicació habituals, ja siguin les xarxes socials, com un missatge privat de Facebook, o qualsevol altre tipus de comunicació. Només cal que el propietari de la mascota faci arribar a les dependències municipals una foto, una descripció de la mascota i les seves pròpies dades de contacte. L’Ajuntament publicarà la informació proporcionada a la seva pàgina de Facebook perquè estigui a la disposició de tothom.

En el cas que la mascota perduda tingui el microxip d’identificació, l’Ajuntament podrà retornar l’animal al seu propietari sense que aquest hagi d’anar a la protectora d’animals, alleugerint considerablement el tràngol de recuperar-lo. En cas que l’animal no porti el microxip, la seva identificació es podria complicar.

Comentarios
Multimedia Diari