Ferran López dóna el relleu a Jordi Saltó a la presidència del Ball de Diables de Vila-seca

La junta del Ball de Diables de Vila-seca creix per encarar el 30 aniversari

14 noviembre 2018 11:52 | Actualizado a 17 noviembre 2018 12:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Assemblea General Ordinària del Ball de Diables d’enguany ha comportat alguns canvis i adaptacions per a l’entitat vila-secana. Després d’un any 2018 en què s’ha presentat en societat el Ball de Diables Infantil de Vila-seca, els nous tabals tradicionals de l’entitat i els nous vestits de roba pintada; l’any 2019 portarà l’entitat cap al seu 30è aniversari. Tot plegat és una prova més de l’intens creixement social i en activitat que viu l’entitat vila-secana.

Per encarar aquesta efemèride i les activitats que el Ball organitzarà, la Junta es renova de forma provisional (l’any 2019 celebrarà eleccions ordinàries) i incorpora nous membres fins a assolir el màxim que preveuen els Estatuts (10).

El canvi més rellevant és el relleu en la Presidència. Després de 7 anys i mig, Jordi Saltó dóna el relleu a Ferran López al capdavant de l’entitat. Un relleu que Saltó ha definit com a “normal i amb naturalitat, sense cap malentès”. També deixa la Junta Directiva Jordi Martí, per motius de conciliació personal.

És important remarcar que part de l’equip anterior continua, dedicat ara en part a transmetre coneixements a les noves generacions del Ball. S’hi mantenen Robert Redón, a càrrec de la tresoreria de la Colla; Eloi Alcaide, a càrrec de la secretaria i la comunicació; Albert Jordan, a càrrec de la secció de tabals; Laura Redón, a càrrec de la secció infantil; i Pineda Saltó, a càrrec del material i la logística.

Les incorporacions, amb vocació de relleu i canvi generacional, són: Jose Ángel Guerrero, a càrrec dels correfocs i la pirotècnia; Teddy Molina, com a segon responsable de tabals; Rafa Rubio, com a segon responsable de tresoreria; i Arnau Jordan, com a segon responsable de pirotècnia.

Tots aquests canvis han de permetre al Ball una millor i major organització que, s’espera, es tradueixi en unes actuacions més lluïdes i una activitat més constant al municipi i arreu.

Comentarios
Multimedia Diari