L’arbre dels desitjos ja llueix els missatges dels infants de Tarragona

Els nens han deixat a les diverses branques de l'arbre el seu missatge perquè presideixi el hall de l'Ajuntament fins acabar les festes

15 diciembre 2018 16:06 | Actualizado a 01 marzo 2019 12:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Dos nens i nenes representant totes les escoles de la ciutat han participat aquest matí en l'acte de penjada de les targetes. El vestíbul de l'Ajuntament s'ha ompler de gom a gom de pares, familiars i nens que havien estat seleccionats a les seves pròpies escoles per penjar el seu desig.

Alumnes de tercer i quart de primària de tots els centres educatius han treballat els bons propòsits a l'aula i una selecció dels missatges ja penja a l'arbre de grans dimensions que presideix l'entrada del Palau Municipal.

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha donat la benvinguda a nens i nenes, famílies i mestres i ha recordat que “els vostres desitjos són com a llums que il·luminen el Nadal”.

L'activitat s'emmarca en la campanya "Tarragona, un Nadal per compartir", que agrupa totes les activitats que es desenvolupen a la ciutat durant aquestes festes, i també sota el paraigua de Tarragona Ciutat Educadora i Ciutat Amiga de la Infància.

L'acte s’ha tancat amb la interpretació de nadales a càrrec dels alumnes de l'Escola Municipal de Música i amb una xocolatada per a tots i totes les participants.

 

Comentarios
Multimedia Diari