L’assassí de la seva dona a la Pobla va dir als mossos que “li havia tallat el coll”

Els agents que el van rebre a comissaria de Campclar el van veure “molt tranquil” i no van percebre que anés begut o drogat

18 septiembre 2018 12:41 | Actualizado a 25 septiembre 2018 11:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’assassí confés de la seva dona a la Pobla de Mafumet (Tarragonès) va acudir l’endemà del crim a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Campclar, a Tarragona, i va manifestar als agents “que venia a entregar-se” perquè havia matat la seva dona durant la nit.

Dos agents que es trobaven darrere la finestreta van sortir al vestíbul, el van registrar i el van emmanillar per seguretat. Un cop a l’interior de les instal·lacions, l’home els va detallar que havia discutit amb la seva dona i “que li havia tallat el coll”, per la qual cosa va quedar detingut.

Els mossos que han declarat aquest dimarts a l’Audiència de Tarragona han relatat que el van veure “molt tranquil”, que parlava “sense titubejos” i que no van percebre que es trobés sota els efectes de l’alcohol o les drogues.

La patrulla que es va desplaçar al domicili de la parella va trobar el cos sense vida de la dona estès a terra, sobre un toll de sang, a l’interior d’un petit lavabo.

Comentarios
Multimedia Diari