Multitudinària celebració de Santa Llúcia, patrona dels cecs, a ONCE Catalunya

Homenatge als millors venedors d'aquesta organització nacional. Durant l’acte s’ha homenatjat a José Olmedo, com a millor venedor de l’any 2018 a Tarragona, i Maria Navarrete, com a millor venedora de l’any 2018 a Cambrils

15 diciembre 2018 18:19 | Actualizado a 01 marzo 2019 12:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Milers de persones cegues celebren a Llúcia aquest cap de setmana amb activitats als 18 centres que l’ONCE té a tota Catalunya.

A Tarragona, l’ONCE ha viscut aquest dissabte una multitudinària celebració per commemorar Santa Llúcia, la patrona de les persones cegues, i el 80è aniversari de l’ONCE. Ha estat amb un dinar de germanor amb venedors; afiliats; treballadors del Grup Social ONCE; pensionistes;  amics i persones vinculades a l’Organització.  

El dinar ha estat presidit per Sara Gimeno, directora de la direcció de l’ONCE a Tarragona. Ha comptat amb la presència d’Elvira Ferrando, tinent d’alcalde Consellera de Comerç, Relacions Ciutadanes i Universitats de l’ajuntament de Tarragona.

Durant l’acte s’ha homenatjat a José Olmedo, com a millor venedor de l’any 2018 a Tarragona, que ven al quiosc de la Rambla Nova, núm. 57 i Maria Navarrete, com a millor venedora de l’any 2018 a Cambrils, que ven al Consolat de Mar, núm. 44 (Passeig Marítim/Sirvent).

El seus també són el reconeixement a l’esforç i dedicació de tots els agents venedors de l’ONCE, quasi 3.000 venedors i venedores, que són el pilar fonamental d’una institució que ja ha arribat als 80 anys de vida. 

Els dinars s’han multiplicat a tot Catalunya amb celebracions a  Barcelona, Badalona, Blanes (Girona i Figueres), El Prat de Llobregat, Granollers, L’Hospitalet de Llobregat, Lleida, Manresa, Mataró, Molins de Rei, Reus, Sabadell, Terrassa, Vic i Vilanova, on s’ha ret homenatge al millor venedor del 2018 de cada centre.

A Catalunya, l’ONCE té més de 10.500 afiliats i el col·lectiu de l’ONCE i la seva Fundació supera les 15.000 persones.

La celebració de Santa Llúcia és un punt de trobada entre la gran família de l'ONCE Catalunya i la societat catalana. Una manera d'agrair la gran generositat que milers de ciutadans ens demostren dia a dia amb la compra del cupó, que permet dur a terme la tasca social de l’ONCE i la que presta a la resta del món de la discapacitat. Un homenatge als nostres venedors i venedores que, amb sol o pluja, vent o fred, posen sempre un somriure i reparteixen il·lusió pels carrers i places de les terres catalanes. Són els que porten sort i fortuna a moltes famílies que ara la necessiten més que mai. Un clam, tots plegats, a la solidaritat, l'esforç i la superació.

 

Comentarios
Multimedia Diari