PSC, PP i Ciutadans aproven els pressupostos de l'Ajuntament de Tarragona

05 diciembre 2018 18:52 | Actualizado a 05 diciembre 2018 19:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Grup Municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Tarragona ha manifestat el seu suport als pressupostos municipals. Els comptes municipals inclouen, entre d’altres, una inversió de 8 milions d’euros en 4 anys per un Pla de Via Pública que es destinarà a millores als barris i al centre de la ciutat.

Una inversió que ja va anunciar l’alcalde Ballesteros durant la conferència celebrada el passat 22 de novembre. “Esperem que la resta de grups municipals també donin suport als pressupostos, ja que aquesta inversió també ha estat reiteradament demandada per tots”.

Rubén Viñuales celebra que "el pla de xoc de barris és una realitat i no una falsa Quimera", ja que "no estarà subjecte a la venda de patrimoni". A més, ha destacat que "aquest pla d'inversió de Via Pública té com a objectiu dur a terme accions de micro urbanisme en tots els barris de Tarragona i al centre" i que "es tracta de petites millores de via pública que milloraran la qualitat de vida diària dels ciutadans".

Per la seva part, el primer tinent d’alcalde de Tarragona, José Luis Martín, també ha afirmat avui que “estem satisfets que el GM de Ciutadans permeti aprovar els pressupostos de 2019, uns comptes que en l’àrea d’espais públics mantenen la línia marcada des que vaig assumir-la fa tres anys”. Tot i això,

Martín ha aclarit que “no existeix un pla de xoc de barris com alguns han etiquetat perquè, com en anys anteriors, les inversions en espais públics es divideixen en infraestructures de via pública, jardineria, parcs infantils i enllumenat, una suma total de dos milions d’euros, la mateixa quantitat pressupostada per invertir durant el 2018”.

José Luis Martín ha recordat que “des que vaig entrar al govern i vaig assumir l’àrea d’espais públics, la inversió en la millora de la ciutat ha estat una de les prioritats i la feina feta ens dóna la raó”. El primer tinent d’alcalde ha assenyalat que “per molt que alguns es pengin medalles ara, la conselleria d’Espais Públics fa anys que treballa en la millora de la ciutat com ho demostren, a tall d’exemple, les inversions d’un milió d’euros en enllumenat o mig milió d’euros en parcs i parcs infantils”.

Comentarios
Multimedia Diari