Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

4 Propuestas de restaurantes para los más sibaritas

Diari de Tarragona

Whatsapp

1. RESTAURANTE DORADO

Dirección: Passeig Pau Casals, 71 (La Pineda).
Web: www.restaurantedorado.com
Teléfono: 977 370 947 

Especialistas en paellas y arroces desde 1960, ofreciendo las mejores paellas y arroces de la Costa Dorada. Deguste nuestras especialidades con espectaculares vistas al mar en un lugar privilegiado. Casi 60 años al servicio de los clientes demuestran nuestra trayectoria convirtiéndonos en el restaurante más antiguo de la zona, pioneros en la cocina de calidad. 

2. RESTAURANT 8

Adreça: Raval de Sant Pere, 19, 43201 Reus 
Web: https://restaurant8.com                                                                          Telèfon: 633 53 33 48 (esdeveniments fora d‘horari i amb reserva)

És un restaurant de cuina marinera i natural, amb productes de proximitat molt ben cuidats i sempre elaborats amb oli DO Siuana. El producte principal del local és el peix i el marisc fresc amb plats i tapes del dia, Cal destacar els seus arrossos amb cassola una de les especialitats de la casa. A l’estiu disposen d’una terrassa molt acollidora per sopar a la festa.

3. SORA EXPERIENCE

Adreça: Carrer de Vallroquetes, 6. 43201 Reus
Web: https://www.sorareus.com/
Telèfon: 977 34 18 82

Al SORA Experience fusionem receptes tradicionals asiàtiques amb mediterrànies i viceversa, duent-ho al nostre estil treballant els millors productes. Busquem que el nostre client s’emporti una gran experiència. Disposem d’un menú migdia entre setmana de 16,50 € i anem canviant plats de la carta adaptant-nos als productes de temporada.

4. LES TAULES DEL GINER

Adreça: Ptge. Salvador Seguí i Robinat, 43203 Reus 
Web: http://www.lestaulesdelginer.cat 
Telèfon: 977 345 877

És l’espai gastronòmic del centre de Reus. Amb una àmplia terrassa i connectat amb el Colmado Giner, el seu «proveïdor» immediat, Ofereix degustar matèria primera d’alta qualitat en un format original i avantguardista, juntament amb un celler ben pensat i seleccionat. Hi pots esmorzar, dinar, berenar i sopar o picar alguna ‘delicatessen’ entre hores.

Temas

Comentarios