Más de Noticias

Productes Gurmet que no et pots perdre aquesta setmana

Diari de Tarragona

Whatsapp

1. VIMBLANC AMB PEDRO XIMÉNEZ

Un vi de postres amb aromes intensos

Cellers Unió elabora un Vimblanc amb Pedro Ximénez. Es tracta d’una petita producció elaborada al Celler de Vinebre, una de les localitats amb una tradició de Vimblanc més arrelada. El resultat és un producte amb aromes molt intensos i amb més cos. És un vi de color castany intens amb reflexos daurats. En nas evoca la mel i les figues seques, amb notes de vainilla i pebre. En boca és agradablement untuós, dens, amb sabors de caramel i panses, que es combinen amb una suau i elegant acidesa, i desemboquen en un final fresc i persistent.

2. LICOR D'AVELLANA

Esperit de la Selva del Camp

El primer licor d’avellana de Coselva, ‘Esperit de la Selva del Camp’ ja és una realitat. La Cooperativa de la Selva del Camp i l’empresa Bodegas y Destilerías Lehmann SA són els artífexs d’aquest nou producte de proximitat. Per gaudir de la beguda, es recomana posar una avellana a dins del got perquè el sabor del licor sigui més intens. Millor servir fresc.

3. MEL DE L'AVI LLUÍS

Un producte de collita  pròpia al Perelló

La Mel de l’Avi Lluís (Mel del Perelló) és una mel amb una llarga tradició apícola, que seguint les diferents floracions del territori amb el procés de transhumància, dóna lloc un producte de collita pròpia, amb màximes garanties de qualitat, puresa i riquesa biològica. 
Mel de romaní, de taronger, de bruc, de mil flors, de prat d’alta muntanya, d’eucaliptus, de farigola i de bosc són els tipus de mel que ofereixen, i que es poden descobrir amb els diferents lots de Mel de l’Avi Lluís. Podeu trobar les diferents varietats de mel i derivats a la pàgina web www.meldelperello.com

Temas

Comentarios

Lea También