Tarragona

La sortida del sol amb el Port i Mallorca de fons, des de l'Albiol

La geògrafa Anna Boqué ens ofereix aquestes tres imatges, preses a primera hora del matí d'aquest divendres 5 de gener

Aquest divendres dia 5 de gener s’ha pogut observar l’illa de Mallorca en el moment de l’albada. Amb la intenció de veure la sortida del sol, la geògrafa Anna Boqué explica que "s’ha buscat un punt elevat de la comarca del Baix Camp per tenir una bona perspectiva del moment. Concretament en el terme municipal de l’Albiol".

Vistes al Port de Tarragona i a Mallorca, des de l’Albiol

Segons explica Boqué, "en aquesta ocasió la foscor de la nit ha anat desapareixent com és habitual que succeeixi cada dia; ara bé, les condicions meteorològiques han resultat ésser excepcionals per aconseguir veure l’illa de Mallorca". 

Una altra vista al Port de Tarragona i a Mallorca, des de l’Albiol

La geòagrafa Anna Boqué afegeix: "Situats a 800 m sobre del nivell del mar i just al costat del Puig d’en Cama, s’ha presentat una visibilitat ideal per poder observar el perfil de l’illa de Mallorca. Un espectacle en constant moviment que s’ha iniciat en un cel fosc i ha acabat amb el sol aixecat. Entre la foscor i la sortida total del sol, ha estat el moment en que s’ha pogut apreciar completament el perfil de l’illa, que lentament, a mesura que ha anat sortint el sol, aquesta s’ha desfigurat".

A més, Boqué també ens ofereix aquesta altra fotografia de l'Albada: 

Sortida del sol i Puig d’En Cama
Sigue navegando