Alumnes d’Altafulla, a la final del campionat d’Scrabble dels Països Catalans

El Prat de Llobregat acull el proper 21 d’abril la cita en la categoria de 1r i 2n d’ESO

08 marzo 2018 12:28 | Actualizado a 09 marzo 2018 11:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Vuit parelles representaran el municipi d’Altafulla a la final del campionat d’Scrabble dels Països Catalans que se celebrarà el proper 14 d’abril al Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa del Prat de Llobregat.

Àlex Lozano i Joan del Amo; Joan Belmonte i Aina Estebanell; Paul Martínez i Eder Rofes; Àlex Padilla i Guillem del Castillo; Aimar López i Joan Casañé; Ug Saltó i Xavier Boada; Ona Magdaleno i Irene Fernández, del col·legi La Portalada, i Yassmin Acharoui i Rim Sekhsoukh, de l’escola El Roquissar, han estat els guanyadors de la fase classificatòria que va tenir lloc el passat 2 de març al Casal La Violeta, i que va comptar amb la participació d’una quarantena d’alumnes de 5è i 6è de primària d’ambdós centres.

El Club d’Scrabble Altafulla, entitat organitzadora del certamen, ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament i el suport de la Federació d’Scrabble en Català, per organitzar per tercer any consecutiu aquesta prova, que cada vegada compta amb més seguidors.

Precisament, l’entitat altafullenca ha tornat a impartir enguany sessions de formació prèvies a aquesta fase classificatòria per oferir als estudiants un primer tast del funcionament del joc. Aquestes sessions també han comptat amb la participació de representants de la federació.

Comentarios
Multimedia Diari