Costa

La cursa popular Crema Torrons de Miami Platja preveu 400 participants

Últimes places per inscriure’s a la tercera edició d’aquesta cursa que recorre les principals cales del municipi i que tornarà a ser solidària

La tercera edició de la cursa popular Crema Torrons, que es celebrarà el proper diumenge 14 de gener a Miami Platja, preveu arribar als 400 participants.

La proposta esportiva, que està organitzada per l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, tornarà a ser solidària i es complementa amb altres activitats per recaptar fons per l’Associació Tourette Catalunya.

Així, a més de la competició esportiva, hi haurà inflables, bar, mercadet solidari i sessió de zumba, entre d’altres. Tot plegat per aconseguir diners per aquesta associació que dóna suport a les famílies i persones afectades per la síndrome de La Tourette, un trastorn neurològic que es caracteritza per la producció de tics motors i vocals crònics.

Inscripcions obertes curses Crema Torrons

Les inscripcions per les curses esportives avancen a bon ritme i es preveu superar els 300 corredors de l’any passat. Les persones que vulguin participar-hi tenen les inscripcions obertes fins al proper divendres 12 de gener. Aquestes es poden fer online a través de Naturetime.es o presencialment al Decathlon de Vila-seca.

Un any més, s’ofereixen dos recorreguts, de 5 i 10 quilòmetres que es realitzaran íntegrament per asfalt i que transcorreran pel costat del mar, per tal de poder gaudir de les cales de Miami Platja.

La novetat d’aquesta edició és que el recorregut llarg és una sola volta i que, a més, s’obsequia als participants amb una samarreta tècnica.
D’altra banda i per tal que els més petits també puguin córrer i ajudar, també s’han creat dues curses de 500 metres i de 1.000metres.

La jornada solidària serà diumenge 14, de 10 a 15 hores a la Pèrgola de la Platja Cristall de Miami Platja. Les curses esportives començaran a les 10.30 hores.

Sigue navegando