L'oli de la Cooperativa de Cambrils llueix segell internacional

Aquest reconeixement de qualitat identifica els verge extra que compleixen amb una estrica normativa

06 marzo 2018 13:38 | Actualizado a 07 marzo 2018 16:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Cooperativa Agrícola de Cambrils s’ha presentat avui com nou membre de l’Associació QVExtra Internacional, aprofitant la posada a la venda de les primeres ampolles d’oli verge extra Mestrat amb el nou segell de qualitat internacional SIQEV.

El passat mes de juliol, aquest grup selecte de productors va acceptar la candidatura de la Cooperativa Agrícola de Cambrils per entrar a formar part de  QVExtra Internacional.

Es tracta d’una entitat privada sense ànim de lucre, creada per iniciativa de un grup de productors d'oli d'oliva verge extra amb la finalitat de donar resposta a la creixent demanda de productes de qualitat garantida per part dels consumidors.

QVExtra Internacional dóna suport el principi bàsic del COI (Comitè Oleícola Internacional) i defensa la normativa única internacional de l'oli d'oliva verge extra en un mercat sense barreres. En aquests moments 50 productors entre els quals estan els productors de més prestigi del l'Estat Espanyol formen part d'aquest grup al qual s'incorpora ara la Cooperativa.

Avui s’ha inaugurat una nova envasadora i demà es posarà en marxa una caldera de biomassa refrigerar

A partir d'ara l'oli d'oliva verge extra de la marca Mestral de la Cooperativa Agrícola de Cambrils portarà el segell SIQEV, que és el segell internacional numerat que identifica els olis que compleixen amb l'estricta normativa de QVExtra.

La jornada de presentació d’avui ha començat al matí amb una roda de premsa i una visita guiada per les instal·lacions de la Cooperativa per explicar als mitjans de comunicació què significa el nou segell de qualitat.

S’ha descobert la placa inaugural de la nova envasadora i s’ha anunciat la posada en marxa d’un nou sistema de refrigeració per biomassa.

Comentarios
Multimedia Diari