Èxit de participació a la Crema Torrons

La tercera edició de la cursa va recaptar fons per a l’Associació Tourette Catalunya

15 enero 2018 17:15 | Actualizado a 16 enero 2018 20:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La platja Cristall de Miami Platja va acollir ahir al matí la cursa Crema Torrons. Un total de 380 persones van participar en aquesta tercera edició que va servir no només per cremar els excessos de les festes nadalenques i reactivar el cos, sinó que també va formar part d’una jornada solidària per a recaptar fons per a l’Associació Tourette Catalunya.

La proposta esportiva, organitzada per l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i Naturetime Events, va comptar amb dues curses de 5 i 10 quilòmetres que es van realitzar íntegrament per asfalt i van transcórrer pel costat del mar perquè els participants poguessin gaudir de les cales de Miami Platja. La competició es va iniciar al passeig marítim i va continuar pel passeig Mediterrani en direcció a l’avinguda Maria Cristina, on s’empalmava amb la zona de cales fins arribar a la meta. 

Una de les novetats d’enguany va ser la samarreta tècnica que es va donar a tots els participants. A més, se’ls obsequiava amb una bossa de Caldo Aneto amb diferents productes per agafar energia després de l’esforç físic i també van poder menjar fruits secs, patates xips i cóc a la zona d’avituallament.

D’altra banda, prop de 100 nens també van participar a la competició familiar InfantSolidari, que va consistir en dues curses de 500 i de 1.000 metres perquè poguessin córrer i aportar el seu gra de sorra a la causa solidària.
20% més d’inscripcions

El director de la cursa, Joan Carbonell, va fer una valoració molt positiva de la tercera edició de la Crema Torrons, que aquest any va incrementar la seva participació. «Hem registrat un 20% més d’inscripcions respecte al 2017 i estem molt contents», apuntava al Diari. Segons va afirmar, s’havien recollit 1.300 euros, dels quals una part es destinarà a l’associació que dóna suport a les famílies i persones afectades per la síndrome de La Tourette, un trastorn neurològic que es caracteritza per la producció de tics motors i vocals crònics.

Festa solidària

La jornada també va comptar amb una festa solidària per recaptar fons per a l’entitat. De bon matí es va fer una classe de zumba i es van instal·lar uns inflables per als més petits que hi van poder jugar per tres euros. A més, es va muntar un mercat solidari amb diferents objectes de segona mà i el servei de bar. Per poder recollir més diners, es va fer el sorteig d’una cistella amb productes que havien donat alguns comerços de Miami Platja i Mont-roig. 

Comentarios
Multimedia Diari