Ganes de festa i gresca estiuenca a Bot

El concurs de paelles celebra la 5a edició com una de les activitats més exitoses. Els últims anys hi han participat més de 30 colles

02 agosto 2018 10:31 | Actualizado a 02 agosto 2018 10:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

«Les festes d’estiu de Bot se celebren sempre al voltant dels dies 14, 15 i 16 d’agost intentant aprofitar algun cap de setmana, ja que és època de vacances», explica la regidora de cultura i festes, Magda Falcó Micola. Si bé, hi ha activitats continuades des del dia 3 d’agost. 

Entre els actes més tradicionals cal destacar la romeria a l’ermita de Sant Josep que es realitza cada any el matí del dia 14 d’agost i que finalitza amb un esmorzar popular a l’ermita.

La regidora, explica que, al llarg dels anys, a les litúrgies s’han afegit les sessions de ball i un seguit d’activitats molt ben rebudes.

Les apostes d’èxit que fa anys que celebren són el sopar de la cabra, la bicicletada popular i la festa infantil a les piscines. En concret, el sopar de la cabra enguany tornarà a servir un estofat de cabra hispànica dels Ports. 

Magda Falcó comenta que des de fa cinc anys, s’ha afegit una jornada de Festa i Concurs de les paelles i una tirada local de birles. Així mateix, l’escola i banda de música de Bot, integrada dins la de Benissanet, organitza un tast de música, vi i degustació gastronòmica. 

Tot plegat, perquè veïns i visitants de Bot puguin gaudir d’uns dies de molta festa i gresca estiuenca, envoltats de família i amics. 

Comentarios
Multimedia Diari