Ebre

Ganes de festa i gresca estiuenca a Bot

El concurs de paelles celebra la 5a edició com una de les activitats més exitoses. Els últims anys hi han participat més de 30 colles

«Les festes d’estiu de Bot se celebren sempre al voltant dels dies 14, 15 i 16 d’agost intentant aprofitar algun cap de setmana, ja que és època de vacances», explica la regidora de cultura i festes, Magda Falcó Micola. Si bé, hi ha activitats continuades des del dia 3 d’agost. 

Entre els actes més tradicionals cal destacar la romeria a l’ermita de Sant Josep que es realitza cada any el matí del dia 14 d’agost i que finalitza amb un esmorzar popular a l’ermita.

La regidora, explica que, al llarg dels anys, a les litúrgies s’han afegit les sessions de ball i un seguit d’activitats molt ben rebudes.

Les apostes d’èxit que fa anys que celebren són el sopar de la cabra, la bicicletada popular i la festa infantil a les piscines. En concret, el sopar de la cabra enguany tornarà a servir un estofat de cabra hispànica dels Ports. 

Magda Falcó comenta que des de fa cinc anys, s’ha afegit una jornada de Festa i Concurs de les paelles i una tirada local de birles. Així mateix, l’escola i banda de música de Bot, integrada dins la de Benissanet, organitza un tast de música, vi i degustació gastronòmica. 

Tot plegat, perquè veïns i visitants de Bot puguin gaudir d’uns dies de molta festa i gresca estiuenca, envoltats de família i amics. 

Sigue navegando