L’escola Soriano-Montagut estrena nou menjador

La remodelació és una acció conjunta entre l’Ajuntament del municipi i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya

21 febrero 2018 10:04 | Actualizado a 22 febrero 2018 14:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El col·legi Soriano-Montagut disposa aquest curs escolar d’un nou menjador i també d’una nova aula de psicomotricitat per als més petits. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, i la directora de serveis territorials d’Ensenyament, Manolita Cid, van visitar ahir les instal·lacions, mostrant així la col·laboració conjunta en aquesta acció duta a terme entre el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament d’Amposta

Les obres han consistit principalment en la construcció del nou menjador, que s’ha habilitat i equipat juntament amb la cuina, a l’espai on abans hi havia unes aules. També s’han realitzat altres accions com l’enderrocament de dues aules molt antigues, l’habilitació d’un petit aparcament per als mestres i d’un nou pati a l’espai on hi havia aquestes aules, el canvi de sostre a l’aula de psicomotricitat i la retirada de tot el fibrociment d’aquests espais.  

Tomàs destaca molt positivament la col·laboració entre Ajuntament i Departament, que va resultar molt fàcil d’encaixar. I també remarca que la voluntat de la remodelació recau en millorar els serveis educatius a Amposta.

L’espai abans utilitzat com a  menjador no estava en les condicions més adients, la qual cosa sí que s’ha aconseguit amb el nou menjador, un servei que acull cada dia a una mitjana d’entre seixanta i vuitanta alumnes. El servei es fa a través d’un càtering d’una empresa externa a l’escola.

Comentarios
Multimedia Diari