Sorpresa i alegria a la Plataforma en Defensa del Sénia per la resolució del TC contra la indemnització del Castor

El moviment ciutadà contra el magatzem de gas reclama que s'aturin els recàrrecs pel magatzem de gas i que es retornin tots els milions pagats

22 diciembre 2017 17:30 | Actualizado a 22 diciembre 2017 17:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Plataforma en Defensa de les Terres del Sénia ha rebut amb molta satisfacció la resolució del Tribunal Constitucional (TC) que anul·la la indemnització del projecte de gas Castor. El moviment ciutadà va ser el primer en recórrer a l'alt tribunal per aturar el rescabalament però el TC els va emplaçar a canalitzar la seva petició a través d'alguna institució.

Que el recurs del Govern i el Parlament hagi estat parcialment estimat per l'alt tribunal ha suposat per a ells una "petita gran victòria". El portaveu de la plataforma, Evelio Montfort, ha lamentat que el tribunal avali la hivernació de les instal·lacions i ha exigit al govern espanyol que aturi els recàrrecs que cobra Enagàs per pagar el Castor a Escal UGS a través de la factura del gas, així com que la sentència s'apliqui amb caràcter retroactiu, amb el retorn dels gairebé 300 MEUR que els consumidors han pagat els últims 3 anys.

Comentarios
Multimedia Diari