Ulldecona reparteix 1.200 racions de paella el Dia de l’ermita de la Pietat

Compte enrere per a la celebració de les Festes Quinquennals, al setembre de l'any que ve

10 septiembre 2018 10:32 | Actualizado a 10 septiembre 2018 10:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Una setmana després d’acabar les Festes Majors d’Ulldecona, la vila del Montsià ha celebrat la tradicional Diada de l’Ermita, on destaca el repartiment de l’arròs als romeus que cada any s’acosten fins a l’ermitori.Enguany s’han repartit 1.200 racions de paella, en una jornada en què s’ha mantingut una bona temperatura i no s’han complit les amenaces de pluja previstes, el que ha facilitat que falduts i forasters participessen d’aquesta celebració multitudinària.

El matí començava amb la jornada de portes obertes al Centre d’Interpretació de les pintures rupestres i visita guiada als Abrics de l’Ermita. També hi va haver la missa solemne en honor a la Mare de Déu de la Pietat, patrona del municipi. Aquest dimecres, dia 12 de setembre (festa local), la missa en honor a la Pietat es farà al Convent de les Agustines d’Ulldecona.

Cap a les Quinquennals

Aquest punt final a les festes d’enguany, inicia el compte enrere cap a les Quinquennals que se celebraran el mes de setembre de 2019. La Mare de Déu es traslladarà de l’ermita al poble i els carrers lluiran engalanats amb la decoració que preparen els veïns.

Comentarios
Multimedia Diari