Riudoms recapta més de 700 euros per a la lluita contra el càncer infantil

La Cisterna del Terror va ser un espectacle ideat per joves de la localitat del Baix Camp amb finalitats benèfiques

20 febrero 2018 18:28 | Actualizado a 21 febrero 2018 12:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El passatge del terror del passat cap de setmana a Riudoms va recaptar 766,71 euros que s'han lliurat a l'AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya).

La regidora de Joventut de l'Ajuntament de Riudoms, Maria Cros, va lliurar aquest dilluns la recaptació de "La Cisterna de Terror" a la coordinadora d'AFANOC Tarragona, Naiara Mestres, acompanyada per dues de les organitzadores, Natàlia Carbó i Meritxell Martínez.

L'experiència de terror, organitzada per un grup de joves del poble i l’Ajuntament de Riudoms a l'interior de l’espai de la Cisterna Vella, va aplegar més de 500 persones.

L'èxit de l'atracció va arribar a formar cues amb desenes de persones que van esperar fins a una hora i mitja, tant dissabte com diumenge.

“La Cisterna del Terror” és el nom de l’activitat que va tenir lloc aquest cap de setmana passat a Riudoms per recollir diners a favor d’AFANOC i per passar-s’ho bé a base de misteris i aparicions de personatges terrorífics, en un antic refugi al subsòl del nucli antic de la població.

L’experiència situa l’acció a finals del segle XVIII, quan Riudoms és atacat per una estranya pesta i els habitants del poble construeixen una cisterna per aïllar els infectats. L’aventura comença quan es redescobreixen els infectats oblidats durant quasi tres segles a la Cisterna Vella sota la plaça de l'església.

Comentarios
Multimedia Diari